Sysmex Nederland
Menu
Why work with us at Sysmex?
Ben jij een gedreven field service engineer of heb jij een laboratorium achtergrond en wil jij mee werken aan de vooruitgang van de gezondheidszorg?

Field Service Engineer In Vitro Diagnostics (NL)

Wat je rol zal zijn

Na een gedegen opleiding word je verantwoordelijk voor de reparatie en het onderhoud van analysetoestellen voor onder andere klinische biologie en hematologie van het merk Sysmex. Deze meestal sterk geautomatiseerde apparatuur vormt een uitdaging voor een doorgewinterde technieker. Jouw tussenkomst dient nauwlettend en accuraat te verlopen. Je werkt hoofdzakelijk in laboratoria omgevingen in ziekenhuizen, universiteiten en privé laboratoria. Je adviseert de gebruiker over toepassingen en gebruik en werkt nauw samen met je collega’s om een professionele dienstverlening te garanderen. Je werkt van thuis uit en staat steeds in verbinding met je servicecoördinator die jouw agenda en werkorganisatie regelt. Je werkterrein is Nederland, met de focus op Midden-Nederland.

Dit ben jij!

  • We zoeken een kandidaat die bij voorkeur al ervaring heeft als field service engineer, met een focus op laboratoriumapparatuur en bekendheid met het werkveld als technieker op de baan.
  • Starters met een technische of lab/medische vooropleiding en interesse in een loopbaan in de field worden ook aangemoedigd om te reageren.
  • Je hebt basiskennis van informatica, kunt een eenvoudig netwerk beheren en bent in staat om IT-toepassingen die verbonden zijn aan apparatuur te testen. (Uiteraard voorziet Sysmex een product specifieke opleiding).
  • Je bent gedreven en streeft altijd naar kwaliteit en klanttevredenheid.
  • Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en werkt zeer precies bij interventies.
  • Bij voorkeur woon in je in Midden-Nederland
  • Je beheers de Nederlandse taal vloeiend en hebt een goede kennis van Engels.

Wat wij bieden 

Je komt terecht in een nuchter en stabiel bedrijf die marktleider is in zijn vakgebied. Sysmex is een mensgerichte organisatie waar je echt gezien wordt. Naast een prettige werksfeer word je ook beloond met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, bestaande uit: een marktconform salaris, bonusregeling, 32 vakantie dagen obv 40 uur, een lease-auto, pensioenregeling en een sportvergoeding.

Reference: #09955
Contact
Floor Martens
Place of Work
Sysmex Nederland B.V.
Ecustraat 11
4870 Etten-Leur
NL
Field of Employment
Technical
Working Experience
2 bis 5 Jahre
Type of Employment
Vollzeit
Offer valid until
17-11-2024
Copyright © Sysmex Europe SE. All rights reserved.